Бокс Ломаченко Накатані : Cvtc711hx 01sm / Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса.

Бокс Ломаченко Накатані : Cvtc711hx 01sm / Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса.. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Багато накатані пропускає акцентованих ударів. У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні.

Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко відправив накатані у нокаут. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео).

Lomachenko Nakatani Promouter Nazval Sleduyushego Veroyatnogo Sopernika Ukrainca Nv
Lomachenko Nakatani Promouter Nazval Sleduyushego Veroyatnogo Sopernika Ukrainca Nv from nv.ua
Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Неймовірний бій від українсього боксера! Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів. У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Ломаченко відправив накатані у нокаут.

Ломаченко відправив накатані у нокаут.

У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Неймовірний бій від українсього боксера! Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів. Ломаченко відправив накатані у нокаут. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани.

Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Ломаченко відправив накатані у нокаут. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Багато накатані пропускає акцентованих ударів.

Poster Boya Lomachenko Nakatani Boks Mma Ufc Sports Ru
Poster Boya Lomachenko Nakatani Boks Mma Ufc Sports Ru from www.sports.ru
Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів. У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Неймовірний бій від українсього боксера! Ломаченко відправив накатані у нокаут. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса.

Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді.

Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Неймовірний бій від українсього боксера! Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Ломаченко відправив накатані у нокаут.

Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото: Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Ломаченко відправив накатані у нокаут.

Zn0kdigukhbpim
Zn0kdigukhbpim from mignews.com.ua
Ломаченко відправив накатані у нокаут. Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів. Неймовірний бій від українсього боксера! Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото:

Ломаченко відправив накатані у нокаут.

Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Неймовірний бій від українсього боксера! Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. У дев'ятому раунді суддя ухвалив рішення зупинити побиття накатані, який до того моменту вже перестав реагувати на потужні. Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Ломаченко відправив накатані у нокаут. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Відкриває шлях до повернення чемпіонських поясів. Ломаченко переміг технічним нокаутом у дев'ятому раунді фото:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook